— dinsdag 10 juli 2018, 17:33 | 0 reacties, praat mee

‘Blendle-knop’ voor individuele websites verdwijnt

ANP

De zogeheten Blendle-knop verdwijnt. De online kiosk is al een tijdje geleden gestopt met de actieve ontwikkeling ervan, meldt Blendle-baas Alexander Klöpping. Via de knop kon een actief abonnement bij een publicatie eenvoudig worden gecontroleerd, en werden betaalmuur-artikelen transparant vrijgeschakeld. De afgelopen maand was het lezers van deelnemende sites al opgevallen dat optie was verdwenen. Laatste wijziging: 15 oktober 2018, 16:25

Blendle wil zich richten op andere onderdelen van de kiosk. Klöpping: “We werken met een klein clubje mensen aan Blendle en dat betekent dat je soms moeilijke keuzes moet maken. Door de beslissing kunnen we de tijd nu steken in het platform.”

Klöpping zegt persoonlijk nog steeds erg in het idee achter de Blendle-knop te geloven. “Maar onze missie, kwaliteitsjournalistiek toegankelijker maken voor millennials, is beter gediend als we ons focussen op onze nieuwsbrieven, site en apps.”

 

Bekijk meer van

Blendle

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.