Tegel Beeld en Geluid

— maandag 7 juli 2014, 08:23 | 0 reacties, praat mee

Autist columnist voor nrc.next

Kees Momma, de 49-jarige autist uit de veelbesproken documentaire 'Het beste voor Kees', krijgt een column in nrc.next. Dat bevestigt de hoofdredacteur van de krant, Hans Nijenhuis aan HP/De Tijd. Het idee voor de column kwam na het zien van de documentaire, toen er ook op de redactie van nrc.next lang over werd nagepraat. Nijenhuis: “Iedereen die Het beste voor Kees had gezien, sloot Kees Momma in z’n hart. Je leerde hem in de film kennen als een intelligent, welbespraakt iemand die desondanks niet te veel prikkels van buiten moet krijgen. Geen harde geluiden, geen onverwachte wendingen. Geen korte rokjes. Zowel uit de documentaire als uit wat hij schrijft op Facebook blijkt dat Kees een heel persoonlijke, bijzondere stijl heeft. Het geeft de lezer een andere kijk op het leven.”

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.