website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

AD begint eerste proefuitzendingen De Ochtendshow

Lars Pasveer — Geplaatst in Innovatie op donderdag 18 oktober 2018, 11:14

De Ochtendshow To Go moet je 's ochtends in een kwartier bijpraten | AD

De Ochtendshow To Go moet je 's ochtends in een kwartier bijpraten | AD

Nieuws Het AD begint een online ochtendprogramma, waarin kijkers in een kwartiertje worden bijgepraat over het nieuws. De 'Ochtendshow To Go' is nog in een beginfase, maar proefafleveringen beginnen vandaag.

“Omdat we testen, kunnen zaken soms minder soepel lopen. Ook aankleding en decor kunnen verschillen. Hier kan je straks de eerste try-out terugkijken. We zijn benieuwd wat je ervan vindt”, schrijft de AD-redactie.

‘To Go’ is uiteraard ook de naam van een compacte winkelformule van Albert Heijn, maar van sponsoring of banden met de supermarkt is geen sprake,  licht hoofdredacteur Hans Nijenhuis desgevraagd toe. “Ook niet door Starbucks, dat van die mooie koffiebekers heeft”, grapt Nijenhuis.

“Onze show heet zo en gebruikt zo’n kartonnen koffiebeker in het logo omdat-ie nadrukkelijk ook bedoeld is om onderweg te kijken. Of je nou in bed ligt, onder de douche staat, aan het ontbijt zit of al in de trein - in een kwartiertje ben je bij met wat er speelt en heb je altijd iets leuks om te delen bij de koffieautomaat. Dat is het idee.”

De AD Ochtendshow-redactie roept kijkers op feedback te geven.

Nog geen reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.

banner 1 only human

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.