website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

5 Jaar Onbekend Ombemind

Trudy Brandenburg - van de Ven — Geplaatst op Thursday 6 December 2018, 16:15

Agenda Tuesday 11 December 2018, 20:00 - Tuesday 11 December 2018, 22:30 , Rode Hoed, Keizersgracht 102, 1015 CV Amsterdam

De feestelijke lustrumeditie van Onbekend bemind: een ode aan het interview en de onbekende mens! Onbekend Bemind heeft altijd als doel gehad om het publiek te laten zien dat iedereen een interessant verhaal heeft, niet alleen BN’ers en Zomergasten. Hosts Corine Koole en Ronit Palache interviewen onbekende gasten en bespreken met o.a. Coen Verbraak de kunst van het interviewen.

Al vijf jaar lang dagen Ronit Palache en Corine Koole maandelijks onbekende mensen uit om hun levensverhaal te vertellen. Van wetenschappers, kappers, brandweervrouwen en schoolmeesters horen we binnen een half uur hoe ze vanochtend zijn opgestaan, wat hen drijft en waar ze bang voor zijn. Op televisie zijn doorgaans de BN’ers aan het woord. Toch zijn de ‘gewone’ voorbijgangers vaak net zo interessant, misschien wel interessanter. Want iedereen – bekend of niet – heeft een verhaal.

Vanavond vieren we dit lustrum met een feestelijke editie: de avond zal een ode zijn aan het interview zelf en onze mysterieuze stadsgenoten. Ronit en Corine praten o.a. met topinterviewer Coen Verbraak over de kunst van een goed gesprek, met welke technieken en trucs zij het verhaal van hun gast lospeuteren, en hun favoriete en moeilijke momenten. We leren welke mix van mensenkennis, empathie en durf nodig is. Natuurlijk gaan Corine en Ronit ook weer in gesprek met onbekend maar beminde gasten, en zal er weer muziek zijn van onbekend ongekend talent.

Vergeet televisietalkshows, eindeloze voorproductie en autocue. Bij Onbekend bemind is niets voorbereid, alles spontaan en gebeurt het in het moment. Verwacht het onverwachte!

LET OP: afwijkende aanvangstijden. De reguliere Onbekend bemind avonden starten om 20:30, deze lustrumeditie is echter langer en start daarom om 20:00.

Meer bij de Rode Hoed
De orde van Chaos 2018