Prikbord

Aangeboden: (1 sep)

Journalisten delen een kantoor in een levendig gebouw in Utrecht-Amsterdamsestraatweg. We hebben plek voor vier, prijs dan 133,50 euro/maand. Sluit jij aan? Mail naar: mail@arnoudkluiters.nl

Gezocht: communicatie/pr functie (24 jul)

Levensgenieter met gevoel voor inhoud zoekt een hectische communicatie-, marketing, pr of invester relations functie. U vindt mijn profiel hier.

Dag van het Grote Verhaal (20 aug)

Droom jij er ook van om als freelancer dat ene Grote Verhaal te maken? Om meteen te bedenken: maar hoe pak ik dat aan? Hoe regel ik dat financieel? Welk medium gaat zich aan mij committeren? Antwoorden op deze vragen hoor je op 19 september op de Dag van het Grote Verhaal, een initiatief van FreeLancers Associatie, VVOJ, UvA Mediastudies en Stichting Verhalende Journalistiek. Sprekers zijn onder meer: Joshua Hammer, Stella Braam en Arnold van Bruggen. Een forum van specialisten beoordeelt projectplannen die deelnemers kunnen indienen. Kosten: € 75,- (ledenkorting voor FLA, VVOJ en Stichting Verhalende Journalistiek). Voor aanmelden mail naar dagvanhetgroteverhaal@gmail.com. Meer info: Stichting Verhalende Journalistiek.

Baan gezocht (29 aug)

in (SEO) copywriting, PR en communicatie, social media en webcare regio Gorinchem, Breda en Waalwijk. Per direct beschikbaar. Profiel op LinkedIn!

Te huur: werkplekken (22 jul)

Te huur 2 werkplekken per direct, mooie ruimte in de Pijp met tuin in creatief bedrijvenpand.
€. 170 p/m incl. mail: moonfilm.nl@gmail.com

Op het prikbord?

Een gratis bericht:
- alleen voor particulieren
- geen personeelswerving
- 5 dagen geplaatst
- maximaal 25 woorden

Een uitgebreid bericht:
- 7 dagen, 50 woorden, 25 euro
- 14 dagen, 100 woorden plus afbeelding, 49 euro
- 1 maand, 100 woorden plus afbeelding, 79 euro
- 3 maanden, 100 woorden plus afbeelding, 195 euro

Kosten te betalen via de webshop

Je kunt het bericht (plus jpg-afbeelding) mailen naar: .
Je ontvangt een bevestiging zodra het bericht geplaatst is.