mgm nvj maart

— vrijdag 27 september 2013, 14:54 | 1 reactie, praat mee

Wegener vervangt mensen aan de top

Het managementteam bij Wegener is bijna compleet vernieuwd. Een handvol topfunctionarissen wordt ontslagen. In totaal komen circa dertig managementfuncties te vervallen.Vier leden van het managementteam zijn boventallig verklaard: Rob de Spa (directeur redactionele ontwikkeling), Marco Paans (directeur sales), Alexandra van der Stap (directeur marketing) en Gerda Bastet (deeltaken). Peter Stadhouders (directeur HR en Transitie) behoudt zijn huidige functie. Verder verliest hoofdredacteur Mart Jochemsen van de huis-aan-huisbladen zijn baan. De weekbladen vallen voortaan onder verantwoordelijkheid van de commercie. Laatste wijziging: 1 oktober 2013, 18:05

Peter Vertregt wordt de nieuwe directeur sales en marketing. Vertregt was lid van de Raad van Bestuur van SBS Broadcasting en was betrokken bij de verkoop van SBS aan Sanoma

Dat heeft Villamedia uit betrouwbare bron vernomen. Woordvoerder Han van den Berg van Wegener is niet bereikbaar voor een reactie.

Gisteren werd bekend dat Eric van Gruijthuijsen is benoemd tot directeur/uitgever Zuid. Hij krijgt de leiding over de dagbladen en de huis-aan-huisbladen in Brabant en Zeeland. 

Susan Duinhoven (CEO) bewaakt de kranten en weekbladen in het oosten. Eerder werd bekend dat Mark Goegebuer (CFO, per 1 januari) en Frank Vogt (directeur operationele zaken) toetreden tot het nieuwe managementteam.

De maatregelen vormen onderdeel van Phoenix, het reddingsplan van Wegener.

Bekijk meer van

Wegener

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

1 reactie

W. Uitdenboogaard, 27 september 2013, 22:19

Deze bezemactie had al 2 jaar geleden moeten plaats vinden. Eindelijk is een groot deel van de incompetente leiding i.c. Rob de Spa, Marco Paans en AlexanDRA van der Stap er uit geschopt.
Er blijven helaas nog incompetente figuren zitten…! Intussen is het mooie bedrijf Wegener mede door de genoemde “nullen” naar de rand van de afgrond gebracht.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.